Bloggen om

På väg till jobbet


skrivet den 07 feb av Admin, klockan:11:20
Min moster som jag skev om i det förra inlägget, hon som bor i Göteborg, hon får minsann ganska ofta gotta sig i den goda fisken som finns att köpa i Fiskekyrkan. Det är nämligen så att hon jobbar inte alls så långt ifrån Fiskekyrkan och hon passerar den varje dag på väg till sitt jobb. Jag måste säga att jag är avundsjuk. Inte nog med att hon har möjlighet att köpa den goda fisken precis när hon vill men att hon dessutom har förmånen att passera denna vackra byggnad varje dag, det är faktiskt ett privilegium. Men sedan så är jag avundsjuk på henne över lag bara det att hon bor i Göteborg alltså vilken är en av mina absoluta favoritstäder. Bara det är ett privilegium och sedan att ha den här byggnaden så nära det är verkligen ett plus. Ja, en dag måste jag nog bara flytta hit.

Just nu värderat 3.0 av 79 människor

  • Currently 3,025317/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt