Bloggen om

Lukten av fisk


skrivet den 09 feb av Admin, klockan:11:21
Jag vet inte om jag har skrivit om det tidigare men jag tror inte det. Det som jag tänkte ta upp här är nämligen det här lukten av fisk som jag har så svårt för. Jag tycker verkligen om att äta fisk och lukten av fisk när man tillaga den eller speciellt när man grillar den är jättegod tycker jag men det här med rå fisk har jag så svårt för. Och trots detta så kan jag liksom inte låta bli att gå på fiskemarknader. Jag kunde inte heller låta bli att besöka Fiskekyrkan naturligtvis trots att jag veta tt jag kommer att må dåligt av lukten men likaså så försöker jag varje gång och jag har lika svårt för det varje gång. Alltså ibland kan jag verkligen inte förstå mig på mig själv. Men jag tror inte att jag är ensam om att tycka så här om fisklukt. Jag tror att det är något som många människor har svårt för.

Just nu värderat 3.0 av 75 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt