Bloggen om

De som jobbar i Fiskekyrkan


skrivet den 10 feb av Admin, klockan:11:21
Nu när jag i det förra inlägget skrev om det här ed hur svårt jag har för den här specifika doften av fisk så slog det mig och jag började tänka på alla de som jobbar där hela dagarna. Tycker de inte att den här doften är speciell? Det kan väl knappast finnas någon som tycker att rå fisk luktar gott men det kanske är så att man vänjer sig vid doften och inte finner den så störande. Jag vet faktiskt inte men en sak är säker och det är nämligen att jag aldrig skulle fixa att ha det här jobbet. Eller skulle jag fixa det kanske. Ja säkert om det var så att jag var tvungen men just nu känns det verkligen långt ifrån och jag beundrar de som fixar det men jag själv skulle helt tacka nej om jag kunde.

Just nu värderat 3.1 av 68 människor

  • Currently 3,073529/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt